Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Botsing Brobbey Vaessen Rkc

Opluchting In Waalwijk Na Incident Met Rkc Doelman Vaessen In Duel Met Ajax Hij Is Weer Thuis

RKC-doelman Etienne Vaessen is zaterdagavond bij kennis naar het ziekenhuis gebracht De keeper ging in de wedstrijd tegen Ajax neer na een botsing met Brian Brobbey en werd in. Een maand geleden botste RKC-doelman Etienne Vaessen met Ajax-spits Brian Brobbey Gister stond Vaessen - mét keepershelm - voor het eerst sinds die botsing weer op het. Door Redactie 1 October 2023 656 De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax is na 88 minuten spelen definitief gestaakt na een harde botsing tussen Brian Brobbey en Etienne Vaessen. Een heftig einde van de wedstrijd tussen Ajax en RKC gisteravond Ajax-speler Brian Brobbey botste op de keeper van RKC Etienne Vaessen. Ook Brobbey was na rust gevaarlijk maar RKC-keeper Vaessen voorkwam een derde treffer van de aanvaller Vanwege een handsbal van Dario van den Buijs kreeg Ajax in de..

Een heftig einde van de wedstrijd tussen Ajax en RKC gisteravond Ajax-speler Brian Brobbey botste op de keeper van RKC Etienne Vaessen. Waalwijk Goalkeeper collapses during game vs Ajax Etienne Vaessen collided with Brian Brobbey. Nieuwe beelden opgedoken van moment dat Brobbey Vaessen VÓL raakt RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen is zaterdag op het veld gereanimeerd. Dat gebeurde nadat RKC-doelman Etienne Vaessen 28 na een botsing met Ajax-aanvaller Brian Brobbey zn bewustzijn verloor Hij werd uiteindelijk bij bewustzijn naar het ziekenhuis. Hornkamp ziet training beloond worden gemengde gevoelens bij Volendam Reactie RKC Waaiwijk-keeper Etienne Vaessen na de wedstrijd tegen Ajax 4-1..

Brian Brobbey heeft zaterdagavond omstreeks 2320 uur via Instagram voor het eerst van zich laten horen na het incident met Etienne Vaessen. Brobbey kwam zaterdag in de 84e minuut hard in botsing met Vaessen die bewusteloos bleef liggen en uit voorzorg werd gereanimeerd De RKC-doelman was vrij snel weer bij kennis. Twee maanden daarvoor raakte de doelman ernstig geblesseerd bij een botsing met de Ajacied Na de wedstrijd gaf Brobbey zijn shirtje aan Vaessen wiens zoon m uiteindelijk kreeg. De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax is na 88 minuten spelen definitief gestaakt na een harde botsing tussen Brian Brobbey en Etienne Vaessen. Etienne Vaessen is weer bij kennis en aanspreekbaar zo heeft een woordvoerder van RKC Waalwijk bekendgemaakt..